Heading hidden

Heading hidden

Få egen Apps til alle Smartphones

Heading hidden

http://valberg.dk/wp-content/uploads/2016/10/push-notification-76x83.jpg

iPhones, Android og Windows.

Online markedsføring har udviklet sig fra at være rettet imod stationære computers til at gå imod Smartphones.

Smartphones har skabt helt nye muligheder for at være tæt på virksomhedens kunder. De virksomheder som ikke udnytter de nye muligheder vil i løbet af få år blive hægtet af og stå tilbage blandt taberne.

Egen app giver dig en række nye muligheder for direkte kommunikation med dine kunder.Udnytter du det i din virksomheds markedsføring ?

De virksomheder som anskaffer egen app vil kunne kommunikere direkte med kunderne. En app giver mulighed for at sende korte beskeder direkte til kunderne via din app. Beskeden kan indeholde både et billede og et link.

Når kunden klikker på din meddelelse dirigeres kunden videre til en bestemt side på dit website. Du kan med andre ord dirigere kunden ind på en forudbestemt side på dit website.

Siden kan indeholde information om

 

  • nye produkter
  • et særlig event for dine kunder
  • et godt tilbud
  • information om rabatkuponer etc.

Mulighederne er uendelig hvis du kombinere din app med dit Web-site.

Udover at du kan sende korte informationer til dine kunders smartphones, kan du også planlægge hvornår de skal sendes. Dette gør, at du kan planlægge dine aktiviteter i forbindelse med udsendelsen. Afhængig af din branche og dit tilbud, kan dette få betydning for dit salg.

Den seneste teknologiske udvikling har skabt  Advanced Push Notification eller APUNO.  Apps med indbygget APUNO har en lang række funktioner indbygget som giver dig nye muligheder i din markedsføring.

Du kan inddele dine kunder i lister og vælge at sende en meddelelse til 1 eller flere lister. Du kan variere udsendelserne så liste 1 modtager meddelelsen på et tidspunkt meden liste 2 modtager meddelelsen på et andet tidspunkt.

Du kan også sende en meddelelse til 1 kunde, hvis du f. eks. vil minde om en aftale.

Har du tænkt på at benytte de nye muligheder i din virksomheds markedsføringsaktiviteter ?